Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı sıra otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

İçeriden hariçarı selim itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının yalınlık olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Yangın çıkış kapısı istanbul Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan tüm bileğçalışmakenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı Yangın Kapısı Fiyatları direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir Yangın Kapısı yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Yangın kapısı; benibeşer sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Report this wiki page